Debug???

If there's something missing from the site or discussion forums that you think ought to be included, tell me about it here.
Post Reply
User avatar
RogerP
Posts: 2344
Joined: Sat Nov 20, 2010 1:06 pm

Debug???

Post by RogerP »

When I post a message the next page looks like the image below, much bigger font than normal and one or more debug lines at the top.

Anyone else get this?
”spɹɐʍʞɔɐq spɹoɔǝɹ ɹnoʎ ʎɐld”

This year I think that I will finally develop an invisible cardigan and my project to extract gold from spiders legs will also reap great rewards.

mrlard
Posts: 406
Joined: Mon Nov 14, 2011 11:40 am

Re: Debug???

Post by mrlard »

Yeap

User avatar
Taz Ales
Site Admin
Posts: 467
Joined: Thu Apr 22, 2010 9:07 am
Location: Bristol
Contact:

Re: Debug???

Post by Taz Ales »

Must be a PHP error due to recent updates. I'll have a look at the logfiles.
Thanks for the heads up.
Taz... or Chris. It's up to you.

User avatar
RogerP
Posts: 2344
Joined: Sat Nov 20, 2010 1:06 pm

Re: Debug???

Post by RogerP »

Oh, 'the image below' won't show because its "size could not be determined" might be my end, might not be.
”spɹɐʍʞɔɐq spɹoɔǝɹ ɹnoʎ ʎɐld”

This year I think that I will finally develop an invisible cardigan and my project to extract gold from spiders legs will also reap great rewards.

User avatar
Taz Ales
Site Admin
Posts: 467
Joined: Thu Apr 22, 2010 9:07 am
Location: Bristol
Contact:

Re: Debug???

Post by Taz Ales »

could you email it to me please?
Taz... or Chris. It's up to you.

Post Reply